söndag 19 maj 2013

Eurovision!

Igår var det som många vet eurovision songcontest här i Europa. För er utanför europa så är detta en musiktävling där varje land som är anslutet till tävlingen har sin egen tävling i sitt land där de röstar fram en låt att tävla i det slutliga eurovision. Bidragen får sedan kvala in tills det återstår 26 st tävlande bidrag, det land som vinner får sedan arrangera den stora tävlingen nästa år. I år var det Sverige som höll i tävlingen då vi vann förra året med låten Euforia av Loreen. I år vann vårt grannland Danmark, grattis till er!

Hur som helst spenderades kvällen med Petra, blev så glad när hon frågade om vi skulle titta tillsammans, mycket roligare att titta med andra, speciellt då henke inte gillar det. 
Vi gick och köpte varsin kycklingsallad från condeco, god, men för mycket blåmögelost och för lite kyckling. Satte oss på uteplatsen och hade det skönt. Lagom till eurovision började då hjorde vi smoothies på hallon, mango, cashewnötter och vatten, gotte!!
Till festivalen hade vi våra betygsformulär dom vi fyllde i om vad hi tyckte om kläder, frisyrer, låtar, framförande och sångrösterna osv, haha det var rätt kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar