torsdag 16 juni 2011

fan fan fan, helvetes jävla skit

varför i helvete kan inget gå bra för? Alla tjaffsar hela jävla tiden om att det kommer att bli bättre och allt har en mening men inse fakta: ibland går allt bara åt helvete utan att det det blir bättre och utan att det finns någon mening med det!

Världens mest perfekta lägenhet gick ju självklart åt helvete, vad hade man väntat sig liksom? Tydligen hade det varit nått strul på locellus. En person hade sagt till de som bor i lägenheten nu att de själva fick hitta och utse någon som skulle ta över om de ville. Det var då de utsåg oss, vi av alla människor skulle få den. Men sen visade det sig att det inte alls var så, nej istället hade locellus ett kösystem och det spelade ingen jävla roll att vi blivit lovade lägenheten. Och de bryr sig inte ett skit om att de gjort fel, nej vi får lida för deras misstag istället. Så ett tips till er alla: Lita inte på locellus, det är ett falskt jävla fastighetsbolag som skiter fullständigt i vad de säger och gör. Flytta aldrig in i ett locellus-hus så gör ni er en stor fet tjänst. Locellus SUGER!

Nu väntas det bara att bilen ska gå sönder igen, sen är allt som vanligt.
Nu har allt varit totalt jävla skit i över ett år och det blir inte bättre, hittar perfekta lägenheter gång på gång men alla skiter sig på ett eller annat sätt, bilen går sönder och ser till att vi inte har några pengar hela jävla tiden, så fort man sparat ihop lite pengar så går bilen sönder och vips så är alla pengar borta. Henke har nu lagt ut mer pengar i reparationer av bilen än vad den kostade från början, dags att sälja? Nej med vår tur får vi väl betala för att någon annan ska ta bilen, kanske någon jävel på locellus.

Så gott folk, jag är inte bitter. HAH! Vem försöker jag lura?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar