fredag 14 januari 2011

Förberedelser inför vår lille kisse

Har sån där mom-madness såhär inför kissens ankomst, om 2½ vecka är han redo att flytta hem till oss, en liten svartvit sibirisk kattunge vid namn Niklas, fast vi kommer att kalla honom Niko.



Hur som helst har jag och Henke varit på X antal kattshoppingturer, först blev det kattlåda med luktfilter och spade, lucka och hela köret, och en transportbur som ska inredas med lite mysiga grejer så att vi kan hämta hem honom




Sen blev det matskålar, en fär vatten, en för torrfoder och en för lite "finare" mat vid speciella tillfällen, eller ja.. helt enkelt en matskål för annan sorts mat än torrfoder




Sedan blev det leksaker och klösbräda, men är långt ifrån färdig med det, fler leksaker ska det bli, och kanske en klätterställning. Köpte också en promenadsele till honom, fast köpte bara en för kattungar för att se om han gillar det, om det inte funkar så ska han inte behöva så då köper jag helt enkelt ingen för vuxna sen, det återstår att se men man kan ju alltid testa i alla fall, har ju ingen trädgård eller balkong tyvärr så han kan ju inte komma ut på andra sätt i nuläget.





Ja det var väl så långt vi kommit med förberedelserna hittills, det kvarstår fortfarande kattsand, mat, fler leksaker, kanske en klätterställning, en kam och dylikt, har dock en liten kryp-in-säng till honom med den är inte här just nu men den ser åtminstone jättemysig ut, hade jag varit katt hade jag velat ligga där i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar