onsdag 31 augusti 2011

Skolstart och flytt

ojoj, mycket denna vecka.
I tisdags drog skolan igång, och då menar jag verkligen att den drog igång, här var det ord och inga visor. Började direkt med föreläsningar om hur man skriver uppsatser baserade på vetenskapliga artiklar. Hur man lägger upp arbetet, hur man kritiskt granskar artiklarna osv osv. Känns väl lite si och så med skolan, inte jättepepp på att börja med en uppsatskurs men ändå. Har hur som helst bestämt mig för att satsa mer på skolan detta år, lägga ner mer energ på att plugga för att uppnå de studieresultat jag vill ha.

Nu är det även dags för den omtalade flytten. Imorgon lämnar jag denna lägenhet för Öster. Känns sådär, vill fortfarande inte bo så långt från centrum men nu har vi fått ytterligare ett tecken på att vår nuvarande lägenhet är en total jävla skitlägenhet. Nu är det stopp i avloppet, så långt ner att vi själva inte kan fixa det, vi har sagt till hyresvärden flera gånger det senaste halvåret att det verkar vara lite trångt i rören men han har såklart inte fixat något, nu är det totalstopp och istället rinner vattnet genom vårt golv och ner genom taket på lägenheten under, välkommen till huset våra nya grannar, här får ni lite av vårat avloppsvatten! Tycker riktigt synd om dem. Detta hände hur som helst för flera dagar sen men hyresvärden har fortfarande inte lyft ett finger. Så vi lever utan vatten.

Men men, imorgon är det nya lägenheten som gäller. flytten sker under eftermiddagen med hkälp av familj och vänner. Kommer bli en lång dag, längtar tills allt som har med flytt att göra är över. Så trött på alla dessa flyttkartonger. När vi packar upp kommer vi att märka en tydlig skillnad mellan vilka lådor vi packat i början och vilka vi packat när vi tröttnat på att packa.

Dags att sova antar jag, en lång morgondag väntar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar